Unibet regisztrációs bónusz

Marcus Rashford reméli, hogy küldött egy üzenetet José Mourinho-nak és a figyelő Sam Allardyce-t, miután Angliában a hat trükköt mutatott.

A Manchester United előremutatóját az Allardyce első, Angliában vezető rangsorában hagyta ki, amikor vasárnap Szlovákiában 1-0 győzelmet Unibet arattak, annak ellenére, hogy Euro 2016-ban játszottak, és májusban debütált az Ausztráliával szemben. De a céljai, köztük a magas színvonalat teljesítő büntetés, az Al-21-es éveket az Euro 2017 és a Rashford reményei közé eső nyereményre támaszkodva remélhetik, hogy Allardyce észre fog venni. Daniel Taylor Bővebben

„Sokat jelent [Allardyce itt volt]. Ez az angol idősek, van egy új menedzser, és jól csinálnak.Mindenki keményen dolgozik annak érdekében, hogy belépjen erre az oldalra, Unibet ezért fontos volt, hogy itt lássa a fejlődésünket – mondta a BT Sportnak.

„Jó debütálás volt. Erős előadás volt a fiúktól. Norvégia jól játszott az eredményvonal ellenére. Keményen dolgoztunk az egész 90 percig, és úgy gondolom, hogy Bet365 sportfogadás végül megérdemeltük az eredményt.

„Azt mondanám, hogy a büntetés a kedvencem, hogy őszinte legyek. Ez volt az első büntetés, amit profi vagyok. ”

A célok azt jelentik, hogy Rashford a Manchester Derby-nél az Old Traffordban, szombaton magasan indul, és a teljesítményét egy Unibet emlékeztető Mourinhónak. Hozzátette: „Ez minden, amit szeretnél csinálni, mint egy fiatal játékos.Én csak alig várom. ”

Gareth Southgate, az Under-21-ek igazgatója tele volt Rashford dicséretével, és úgy véli, Allardyce válogatott fejfájás lesz a következő hónap világbajnoki selejtezői ellen Máltával és Szlovénia.

„Biztos vagyok benne, hogy a következő pár napban beszélek Sam-szel, de biztos vagyok benne, hogy gondolatnak adott neki. De elégedett lesz néhány játékosa előadásával vasárnap, ”mondta. – Mit láttunk egész héten [Rashfordból], amit ma este láttunk, így nem voltam Unibet meglepve. Nem hiszem, hogy bárki megrongálhatja a tapasztalatot. A legfontosabb az, hogy ha leesnek, játszanak, és egy ilyen műsorra kerülnek.

„Az Under-21 csoport szorosan kötődik, és üdvözölnek az újonnan érkezőknek, de nagy elvárások vannak hogy dolgozzanak a munkánk során.Ha nem egyeznek meg, akkor a csoport gyorsan rendezi őket.

„Láthatta, hogy nagyon kényelmes a környezetben, és ez az összes résztvevő számára hitel.”

Rashford későn helyettesítették, és Southgate azt mondta, Unibet regisztrációs bónusz hogy nem tudott ellenállni egy kis viccnek a 18 éves korában, amikor kijött. Hozzátette: „Csak azt mondtam:„ Élvezte a hétet, nem? ”Kísértés volt, hogy azt mondjam:„ Szép volt veled dolgozni. ”

A Chelsea trió Nathaniel Chalobah Ruben Loftus-Cheek és Lewis Baker szintén célpontban voltak, Anglia pedig most már két pontot képvisel a Nine csoportban egy utazással Kazahsztánban és otthoni játékot Bosznia-Hercegovinával Walsallban októberben.

Southgate hozzáadta: „A figyelem Marcusra lesz, és ezt teljesen Unibet meg is kapom, de volt néhány kiváló előadás.Nagyon jó oldalt játszottunk, és végül lebontottuk őket, de meg kell tartanunk őket. ”

Rate the review