unibet fogadások az interneten

Exeter vezetőedző, Rob Baxter, nemrég azt mondta, azt akarja, hogy kapitánya, Don Armand, hogy kötelezzék el magukat a klub a többi pályája – és ez a Unibet bizonyíték nem nehéz belátni, hogy miért. A zimbabwei származású flanker feltűrte az ingujját, felfújta az arcát, és be több mint egy késői próbát a pecsét a karakán bónusz pont győzelem a Chiefs is, akik a tanfolyam a visszatérést a végi szezon play-off .

Baxter azonban messze nem volt elégedett. Exeter, most azonos pontszámmal a Darazsak a táblázat tetején, még nem veszett el a Premiership October de Bet365 félelmetes volt a játékosok kezdtek hinni saját hype, miután megnyerte szépen el a Leicester-én az utolsó bajnoki Unibet kirándulást.Sőt, eladó, akik 22-20 előre 15 perc alatt megy, akkor tartja magát szerencsétlen, hogy hagyja csak egy vesztes bónusz pont után AJ MacGinty hibátlan rugdossa teljesítmény és a másik emlékeztető Denny Solomona éles kivitelben.

„nem tudok boldog lenni, hogy a teljesítményt és én már azt mondta, hogy a játékosok” Baxter mondta. „Ha úgy gondolja, hogy ez a intenzitással úgy gondoljuk, hogy játszhat, megyünk kell rázni magunkat egy kicsit. Megnéztük, mint egy csapat, amely már várt egy Unibet egyszerű pont, hogy jöjjön, és hogy nem fog ma történni. Eladó egy tisztességes Premiership oldalon, és nem hiszem, megmutattuk nekik a tiszteletet, amit megérdemel, és hogy igazán zavart.Remélem már volt egy kis ébresztőt fújjon.”Owen Williams üt késő, hogy él Leicester elmúlt Northampton a thriller Bővebben

A heves szél – belefúj Exeter arca az első félévben – tette az élet nehéz, de ez messze nem volt a szüreti Chiefs teljesítményét. Ők nehézségei voltak otthon a cápák előtt, és amikor Solomona perzselt át az ő 10. próbálkozás a 11 mérkőzés az írás a falon.Az ő egyedi előírások Solomona volna tartós egy kicsit szárazság, mivel nem szerzi az utolsó két kirándulások, de Unibet miután felvette ki Stu Townsend labdát öt méterre saját vonal, azt tűzte vissza a fülét, és szaggatott le a jobb oldalon.

MacGinty alakítunk egy 13-0 vezető után az USA-fly-fele volt hornyolt két büntetés, jutalom a cápák korai dominancia, de Exeter válasza gyors volt. Rendíthetetlen a hibáját, Townsend fel Luke Cowan-Dickie űrbe le a bal oldalon, és ő tette földre, mielőtt a labda dolgozott Thomas Waldrom, majd Kai Horstmann, aki zuhant a sarokban.Annak ellenére, hogy Henry Slade kimaradt átalakítás, ez egy örvendetes pontszámot a Chiefs, de további két dulakodás szankciók MacGinty hatótávolságát terjeszteni eladó előnyét 14 pont.

eladó azonban nem tudták, hogy törölje a sorokat a restart és Exeter jutott a dulakodás büntetést saját. Slade távolítva a sarokba, Armand állította a lineout és Cowan-Dickie volt a csomagban át. Slade ezúttal adunk az extrák.

Nem sokkal az újraindítás után Exeter tette szándékaikról tiszta, rugdossa a sarokba, miután tizenegyes belül Slade tartományban, de a Chiefs fly-fele fizzed a labdát széles a bal oldalon először Ollie Devoto, majd Olly Woodburn góllal fejezte be a sarokban.Slade továbbra is azt mutatják pillantások a kétségtelen tehetség, de Unibet fogadások az interneten úgy tűnik, nem tud diktálni eljárásban Eddie Jones úgy, mint ő.

Ismét a megkísérelt konverzió szegény és úgy döntött, hogy rúg, amikor volt a futók rajta kívül hamarosan után. Még a büntetése 50 perc orrú a Chiefs előtt először a mérkőzésen.

Townsend délután egyre rosszabb a dulakodás fél – ő rúgott ki az teljes, nem sokkal azelőtt, hogy büntetést a bontás, amely lehetővé teszi MacGinty tenni a cápák vissza előre, vert a lövés elkerülte a fogak a szél, de a hozzászólásokat.

de 14 perc van hátra Armand romped középen, és kinyújtotta a Unibet karját a döntő pontszámot.Slade nem hagyja az átalakítás és az ő édes ütött büntetést későn adta Exeter teret előtt MacGinty utolsó-zihál erőfeszítés, hogy biztosítsák a bónusz pontot.

„A védelmi jó volt, mi lineout védekezés jó volt, és ők kellett gondolkodni kívül a doboz,”Sale igazgatója rögbi, Steve Diamond, mondta. „Azt hiszem, azt gondolták, rúgni a sarok és a pontszám minden alkalommal, de sikerült visszaverni őket többször.Szóval én viszonylag elégedett, a veszteség.”Exeter

Dollman; Nowell (Rövid 78), Whitten, Devoto, Woodburn; Slade, Townsend (Maunder 54); Hold (Rimmer 59), Cowan-Dickie (Yeandle 59), Williams (Francis 59), Lees, Parling (Hill 63), Horstmann (Simmonds 67), Armand (capt), Waldrom

Haley; Solomona, James, Jennings (Bedlow 57), McGuigan (Charnley 74; MacGinty, Phillips (Mitchell 69); Harrison (Flynn 70), Webber, Aulika (Longbottom 63), Evans (Nott 69), Ostrikov (Pearce 63), Neild , T Curry (B Curry 57), Beaumont (capt).

 

Rate the review