Steven Adams: kullanhampainen ihminen, joka remakei Oklahoma City Thunder

Koska Adamsin hiukset ovat kasvaneet, ja hänen kasvonsa on tuhoutunut epäsäännöllisellä mustahiutaleiden pensailla, hänestä on tullut tärkeä osa joukkuetta kolmesta voitosta NBA-finaaleista. Hän kasvoi nopeasti, 7-kertaisesta bruiseristä, jossa Unibet graniitti kyynärpäät ovat joku, joka voi itse puolustaa toisen ryhmän vartijaa, huolimatta hänen mielenosoituksistaan. “Olen edelleen mukana tämän molekyylimassan ympärillä, joten se vie paljon energiaa.” Se on kehitystä, on suurin syy Thunder on mahdollisuus tässä sarjassa vastaan ​​Warriors, joka on sidottu 1-1 menossa peli 3.Western konferenssin finaaliin: miten Thunder Unibet live vedonlyönti voittaa Warriors? Lue lisää

Kymmenen vuotta sitten, kun hänet kadonneen Rotoruan, Uuden-Seelannin kaduilla, koripallo oli tuskin harrastus hänelle, puhumattakaan urapolusta.Ajatus, jonka hän voisi olla avain NBA: n pudotuspeleihin, oli yhtä kestämätön kuin antamalla haastatteluja viiden tähden hotelliin liittyvässä 190 miljoonan dollarin terveyskeskuksessa. Ja niin hän nauraa. Ja se on syvä, Unibet murehtiva naura, joka puhaltaa seinältä.

Hän on aina ollut kauhistuttaja. Hänen esiintyminen pelissä yleensä sytyttää angstia. Kyynärpäät lentävät, selät työntyvät, elimet lentävät tuomioistuimessa. Sanat vaihdetaan ja vihainen valaistus ammutaan. Hän ymmärtää, että tämä on hänen Unibet roolinsa NBA: ssa. Hän on tyytyväinen, vaikka hän taistelee todistamaan, että tämä ei ole todellinen hänelle.

“En yritä olla paha kaveri”, hän kertoo Guardianille ja sitten naurahtaa. “Ihmiset eivät pidä minusta, ja se on valitettavaa, koska yritän saada ihmiset tulemaan alas ja käymään Uudessa-Seelannissa.Olen Uuden-Seelannin suurlähettiläs…se on niin surullista. ”

Maanantai-iltana hän virusti, kun hän sanoi kansallisessa televisiossa, että Warriors Steph Curry ja Klay Thompson jahtaavat häntä ympärillä oli kuin “Pikku pikku apinoita”. Hätkähdys hämmästytti häntä. Hän pahoitteli nopeasti, vaikka hän ei ollutkaan varma siitä, miksi hän joutui pyytämään anteeksi, kävelemään hänen tietokoneeseensa etsimään syytä kaikkien törkeälle.

“Minulla oli Googlelle mitä se oli, oli, mikä merkitys oli “, hän sanoo. “Olin kuin:” Joo, OK “. Minulla ei ollut aavistustakaan. Joten, kiitos Google. ”

Hänelle on viattomuutta, joka on virkistävä NBA: ssa, jossa tunnetuimmat pelaajat pääsevät huijaamaan. Hänen oma pukuhuoneessa on tähtiä Russell Westbrookissa ja Kevin Durantissa, jotka ovat kuluneet vuosien mittaan. He ovat tuskin yksin.Adoptio ja ottelu pelaajien ja yleisön välillä on pitkälti kirjoitettu näinä päivinä, kiillotettu käsityöläisten legioonilta, jotka huolehtivat siitä, että heidän kuuluisat asiakkaat eivät koskaan päätyneet Energybet bonus viruksen puhkeamiseen. Adams huicaa, että Thunder yritti tehdä tämän hänelle myös kerjäämään hänelle “PC-vastaukset” – lisää sitten, että hän todella sanoo samoja asioita kuin muut pelaajat, aivan eri tavalla. Ja vielä harvat NBA: ssa ovat yhtä huomaamattomia kuin oikea tapa, jolla tähtiharrastajan on tarkoitus puhua ja toimia. Fame ei ole vielä korjannut häntä.

Mikä on, miten saat saarekkeen kullan hampaan kanssa.

Kullan hampaasta on tarina, koska Adamsin tarina kaikesta. Hän sai kullan hampaan takaisin kun hän oli 12 tai 13 (hän ​​ei voi muistaa) hänen villinä päivinä, noin sen ajan, jolloin hänen isänsä Sid kuoli mahansyöpään.Hän luonnehtii, että hammas antoi hänelle “jonkin verran katuvalmiutta, toivottavasti”, mutta se todella antoi hänelle sydämensä. Hän on puolet Tonganista ja Tongan-kulttuurissa monet teini-ikäiset saavat kultahampaan, joka on valmistettu joku lähellä olevat korut. Hänen tapauksessaan hänen äitinsä antoivat hänelle ja yhdelle sisaristaan ​​kultaisen kaulakorun, jonka he olivat sulaneet ja muuttuneet korkkiin.

“Yksi asia, joka on hyvä, en menetä sitä, jos vanha toveri menee bang !, ja iski minut kasvoihin “, Adams sanoo. “Se on minun kanssani koko ajan – se on hyvä asia. Et voi todella huomata sitä, koska minun täytyy hampaita todella. “Häneltä kysyttiin, onko kyseinen sisar Valerie, olympiavoittaja, joka on voittaja. Mutta hän sanoo ei – hänellä on vielä 16 muuta sisarusta.Valerie, sanoo, “tekee meistä hauskaa sen takia”.

Ja sitten on Adamsin kasvohoitoja. Vuoden ääressä vuonna 2013 hän näytti normaalilta, melkein harjoilulta.Sitten tuli viikset, joita hän yritti kasvattaa hänen testosteroni-jumalansa, näyttelijä Tom Selleckin kunniaksi, jonka hän haluaa erehtyä (“Ohhh, se olisi taivas”), jota seurasivat pitkät hiukset ja Rollie Fingers lopulta kehittynyt massattomaksi kasvojen sammaksi.

Tämä uusi hipsteriekkikivihko on vähemmän yritteliäisyys ja enemmän mukavuuden etsiminen. “Ei ole vaikea ylläpitää, sinun on vain annettava itsesi mennä”, hän selittää, ennen kuin lisää, että hän on myös toinen epäyhtenäisyys NBA: ssa. Tiukka.

“Olin järkyttynyt saada 40 dollaria haircuts kuten joka kuukausi, se on paljon rahaa ja niin, mies, se on paljon ruokaa “, hän sanoo. “Se on jätettä. Ei enempää. Joten olen kuin anna sen mennä, joten minulla on enemmän ruokaa.Oma talousarvio on nyt hyvä ruoka. ”

Hän nauraa taas. “Niin kauan kuin kaverini ja poikani ovat hyviä kaiken kanssa, olen kunnossa”, hän sanoo.

Toinen nauraa. “Joten minulla on tyttöystävä, minä näytän mitä tahansa, hän on kiinni kanssani.”

Jos hän ymmärtää, että hänestä on tullut suuri osa tämän länsimaisen konferenssin loppuosasta, hän ei toimi niin. Hänen kykynsä osittain neutralisoida Warriorsin räjähtävä rikos on nostanut arvonsa pisteeseen, jossa hänellä on varaa päivittäistavaroita ja 40 dollaria kuukausittaista leikkausta (vaikka hän jo ansaitsee enemmän kuin tarpeeksi). Hän on menossa outo paikka 22-vuotias, joka meni mitään NBA: lle alle 10 vuoteen. Adams ei ole enää taustalla, sidekick with a edge.

Hän on kasvanut jotain lähempänä Westbrookia ja Durantia. Tähti. Tämä jättää hänelle hieman levoton.Kolme vuotta sitten, kun hän oli aloittelija ja NBA oli hänelle uusi, hän luki, mitä ihmiset sanoivat hänestä Twitterissä ja yrittävät vaikutella heihin – joko kokeillaan asioita, joita he ehdottivat hänen tekemästään tuomioistuimessa tai säätämällä hänen Katso. Sitten hän ymmärsi, että on järjetöntä työskennellä vaikuttamaan fanit.

“Olin kuin minä, mitä minä teen? Tämä on surkea “, hän sanoo.

Fame koskee Adamsia. Hän uskoo amerikkalaisten olevan pakkomielle sen kanssa, ottamaan normaalit ihmiset ja tekemään heistä näyttävät jumalista. Hän on hämmästynyt siitä, kuinka Durant nähdään ihmisenä suuremman elämässä. Se ei ole olemassaolo, jonka hän kuvitteli itselleen. Hän vain haluaa olla kaveri, joka pelaa koripalloa ja pitää hauskaa. Ei sankari. Sankari hänelle on sellainen kuin Selleck, joka houkuttelee helikopterin Havaijin tulosta.Tai hänen toista lupaavaa idoli, Dalai Lama.

“Ei ole parhainta mahdollisuutta, mate”, Adams sanoo. “Hänellä on vain paljon kärsivällisyyttä. Hän voisi odottaa jotain, toveri. On hämmästyttävää. ”

Emme saisi olla toisin kuin Steven Adams kuin vallitseva Dalai Lama: yhtä sileä kuin Thunder-keskus on unshorn. Mutta mikä on enemmän epätodennäköistä kuin Rotoruan kaduilla kultaisen hammastetun kaveri, joka istuu Market Street Equinoxissa ja pitää länsimaisen konferenssin kohtalon jättimäisessä palmussaan?

Rate the review