Nordicbet innskuddsbonus

Bookmakeren er klar til å betale 5 rubler for hver rubel av innsatsen for seieren til det andre laget, siden “på avstanden” vil hun vinne bare hver femte kamp, ​​det vil si å samle hver kamp for en rubel fra en spiller vil gi fem rubler hver fem kamp. Men en bookmaker Nordicbet i sitt rette sinn ville aldri tilby deg 5 rubler for hver rubel for å satse på seieren til første lag, siden hun ville vinne hver andre kamp i disse lagene, det vil si bookmakeren gi 5 rubler hver eneste kamp, ​​etter å ha klart å samle bare 2 .

Fra det ovenstående kan vi tegne følgende uventede konklusjon for mange: Spilleren har heller ingen forskjell på hvilket utfall som skal satse. Unntakene er profesjonelle spillere som, etter å ha gjennomført sin egen faktoranalyse (beskrevet ovenfor), kom til den konklusjonen at bookmakeren feilaktig hadde bestemt sannsynlighetene og nå overbetaler for et av resultatene (som beskrevet i første teamets eksempel).

Hvordan tjener en bookmaker penger? Situasjonen beskrevet ovenfor ser faktisk litt annerledes ut. I de beskrevne koeffisientene, som kalles den klare linjen (i slang “fair”, “no-change”, “empty”), plasserer bookmakeren en margin (i slang “avvenning”). Som regel gjøres Nordicbet dette på følgende måte: la oss si at en bookmaker ønsker å tjene 8% av summen av alle spill på en gitt linje. Deretter tar han som et sett av sannsynligheter for utfall av denne hendelsen ikke 1 (100%), men 1 (100%) minus marginer (i vårt tilfelle 8%), som er 0,92 (92%), og deler allerede denne verdien i sann sannsynlighet for forekomst hvert av resultatene.

For eksemplet som er beskrevet ovenfor, vil koeffisientene med en marginal se slik ut: 0,92 / 0,5 = 1,84; 0,92 / 0,3 = 3,06 og 0,92 / 0,2 = 4,6. Og spilleren, i stedet for den “ærlige” linjen 2 – 3.333 – 5, tilbys alltid “avtakbar”, i vårt eksempel 1.84 – 3.06 – 4.6.

Det er viktig å forstå at dette absolutt ikke garanterer at bookmakeren vil definitivt vinne denne kampen. Nei. Han kan miste 15 kamper på rad (derfor er avspenning på linjen ofte kalt teoretisk eller matematisk). Men dette sikrer at ved å benytte Nordicbet denne tilnærmingen, korrekt bestemme sannsynligheten for utfallet av et arrangement, vil bookmakeren tjene 8% av alle spill på alle hendelser han gir på dette prinsippet, og de flere hendelsene bookmakeren har gitt for sitt arbeid, jo nærmere hans inntekt vil være til den teoretiske 8%.

Se her: Norsk Bet

Rate the review