“Jag ska piska sin röv”: Anthony Mundine vill slåss mot Danny Green på Uluru

Glöm “Rumble in the Jungle”, Anthony Mundine vill ha en “Blue at Uluru” med Danny Green. Tio år efter att Mundine slog Green i ett enhälligt poängbeslut i Sydney fortsätter paret att skryta över villkoren för en rik rematch – enligt uppskattning värderad till 8 miljoner dollar – men nu Unibet har en ny plats placerats på bordet.

p> “Jag skulle vilja [kampen] vara hos Uluru,” berättade Mundine Triple M på fredagen. “Vi pratar med de traditionella ägarna och vi får se vad vi kan göra.”

Det var underförstått att fighters hoppades inleda den stora pengarna i Melbourne i augusti. Men Mundines senaste önskemål slänger ett Unibet vadslagning på nätet australiskt landmärke i reklammixen – en helig aboriginal webbplats som skulle bära särskild betydelse för den 40-årige inhemska australien.Facebook Twitter Pinterest Manny Pacquiao svord in som senator i Filippinerna. Men troligtvis är det mest relevanta problemet som ska lösas för att det ska gå vidare, en överenskommelse om vilken vikt de kommer att komma in i ringen på. Mundine är beredd att kämpa väsentligt lättare än Green, som han vill släppa till 83 kg men bara om han får en 60-40 andel av väskan. “Om jag ska ge upp 13kg…ge mig något. Ge mig lite motivation att Unibet göra det, säger Mundine. “Det har aldrig gjorts i boxningshistoria, någon från super weltervikt hoppar hela vägen över lätt tungvikt för att fånga vikt.”

En fångstvikt beskriver en viktgräns för en kamp som inte Energybet bonus överensstämmer med de traditionella gränserna för viktklasser.Oavsett hoppningsvikten stötte Mundine sig själv för att vinna, även om Green gick in i ringen över 10 kg tyngre. “Jag är redo att gå man. Jag sa till dig. 60-40, jag ska piska hans röv. Mundine förlorade sin senaste kamp mot amerikanska Charles Hatley, medan Green drog sig ur sin senaste kamp (i november 2015) mot Konni Konrad med en ryggskada. Under radiointervjuen talade Mundine också om en eventuell återgång till NRL.

Rate the review