Australske Blake Muir bruker 5000 kalorier per dag for å forfølge NFL-drøm

Sydney rookie offensive lineman Blake Muir var spent på å dele San Francisco 49ers ‘garderoben med Jarryd Hayne, men ikke før hadde han slått seg inn i hans Unibet omgivelser enn Aussie-superstjernen var borte. Haynes weekendnedslag til Fiji olympiske rugby sevens-truppen var en overraskelse for den 25 år gamle, 198 cm høye, 143 kg Muir og de andre 49ers-spillerne.

“Jeg tenkte,” jeg har noen fra Australia for å snakke med “men han var bare her i en uke,” sa Muir på torsdag. En tidligere junior svømmemester fra Sutherland Shire, Muir, ble med på 49ers for to uker siden etter å ha blitt signert som en Unibet norske bettingsider undrafted free agent. David Squires på…Jarryd Haynes globale sportslige eventyr Les mer

Muir sa han bare hadde mulighet for et par raske samtaler med Hayne som de var på forskjellige tidsplaner.Han var imponert over hvordan Hayne hadde assimilert seg inn i 49ers skapet. “Kom inn i den første øvelsen og se hvordan han passet inn i laget her i løpet av det siste året var Unibet veldig interessant,” sa Muir, som spilte tre år ved University of Baylor i Texas og to år ved University of Hawaii.

“Vi snakket bare om meg selv på Baylor og hvordan han kom hit. Det var mer en vennlig samtale. Han har ikke vært i USA så lenge jeg hadde fordi han ikke gikk gjennom college systemet, og han spurte noen spørsmål om det. “Muir gikk fra angst til ekstase i løpet av forrige måned NFL Draft. Han klarte ikke å høre navnet hans kalt under tre dagers utkast, men innen 30 minutter etter at han var over, hadde han Atlanta Falcons, Baltimore Ravens, Jacksonville Jaguars og 49ers å forfølge ham som fri agent.Han så på 49ers, med den nye treneren Chip Kelly, som den beste passformen.

Australieren sa at han var imponert over Kellys raske forseelse, noe som ikke var helt fremmed for ham da Baylor også spilte en up-tempo spill. Muir lever en Energybet bonus drøm om å være på en av NFLs store lag, men hans nåværende liv er alt hardt arbeid og ingen glamour. Han deler et hotellrom med en annen rookie, 193cm, 141kg defensive lineman Alex Balducci. Det er 284 kilo linemen i et begrenset rom, selv om Muir sier at de stort sett bare sover i rommet, med de fleste av dagene som tilbys på 49ers Santa Clara-anlegg. Alle måltider leveres på 49ers ‘kafeteria, som er en god ting for Muirs lommebok som han trenger 4000 til 5000 kalorier om dagen. Hans middag på onsdag, for eksempel, var to ribeye steker, fisk og chips og salat.Til forskjell fra Hayne, skrek Muir at han ikke har noen planer om å slutte NFL og forfølge en olympisk medalje til tross for sin svømmende bakgrunn. “Jeg tror fortsatt at jeg kunne trekke ut en rask 50m freestyle, men noe etter det ville spørre for mye,” lo han.

Rate the review